Bajo, Luwu

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bajo
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Selatan
Kabupaten Luwu
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 8 desa
1 kelurahan

Bajo kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Luwu, Sulawesi Selatan, Indonesia.


Cithakan:Bajo, Luwu Cithakan:Kabupaten Luwu