Bajawa, Ngada

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bajawa
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Timur
Kabupaten Ngada
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 6 desa
9 kelurahan

Bajawa kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Ngada, Nusa Tenggara Timur, Indonesia.


Cithakan:Bajawa, Ngada Cithakan:Kabupaten Ngada