Badegan, Ponorogo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Badegan
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Ponorogo
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan desa
10 kelurahan

Badegan kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Ponorogo, Jawa Timur, Indonesia.