Asera, Konawe Utara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Asera
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Tenggara
Kabupaten Konawe Utara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 26 desa
2 kelurahan

Asera kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Konawe Utara, Sulawesi Tenggara, Indonesia.


Cithakan:Asera, Konawe Utara Cithakan:Kabupaten Konawe Utara