Asembagus, Situbondo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Asembagus
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Timur
Kabupaten Situbondo
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan desa
10 kelurahan

Asembagus kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Situbondo, Jawa Timur, Indonesia.