Arungkeke, Jeneponto

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Arungkeke
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Selatan
Kabupaten Jeneponto
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 7 desa
- kelurahan

Arungkeke kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Jeneponto, Sulawesi Selatan, Indonesia.

Cithakan:Arungkeke, Jeneponto