Anjir Muara, Barito Kuala

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Anjir Muara
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Selatan
Kabupaten Barito Kuala
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 15 desa
- kelurahan

Anjir Muara kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Barito Kuala, Kalimantan Selatan, Indonesia.

Cithakan:Anjir Muara, Barito Kuala