Anggeraja, Enrekang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Anggeraja
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Selatan
Kabupaten Enrekang
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 11 desa
3 kelurahan

Anggeraja kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Enrekang, Sulawesi Selatan, Indonesia.


Cithakan:Anggeraja, Enrekang Cithakan:Kabupaten Enrekang