Ambalau, Buru Selatan

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Ambalau
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Maluku
Kabupaten Buru Selatan
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Jumlah pedunung -
Kepadhetan - jiwa/km²
Desa/kelurahan 7 desa
- kelurahan

Ambalau kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Buru Selatan, Maluku, Indonesia.


Cithakan:Ambalau, Buru Selatan Cithakan:Kabupaten Buru Selatan