Amahai, Maluku Tengah

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Amahai
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Maluku
Kabupaten Maluku Tengah
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 17 desa
1 kelurahan

Amahai kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Maluku Tengah, Maluku, Indonesia.


Cithakan:Amahai, Maluku Tengah Cithakan:Kabupaten Maluku Tengah