Alok Timur, Sikka

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Alok Timur
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Nusa Tenggara Timur
Kabupaten Sikka
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 5 desa
5 kelurahan

Alok Timur kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Sikka, Nusa Tenggara Timur, Indonesia.


Cithakan:Alok Timur, Sikka Cithakan:Kabupaten Sikka