Air Hitam, Sarolangun

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Air Hitam
Negara  Indonesia
Propinsi Jambi
Kabupaten Sarolangun
Pemerintahan
 • Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 9 desa
- kelurahan

Air Hitam kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Sarolangun, Jambi, Indonesia.