Aek Kuo, Labuhanbatu Utara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Aek Kuo
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sumatera Utara
Kabupaten Labuhanbatu Utara
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 8 desa
- kelurahan

Aek Kuo kuwe salah siji Kecamatan nang kabupaten Labuhanbatu Utara, propinsi Sumatera Utara, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]