Abuki, Konawe

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abuki
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Sulawesi Tenggara
Kabupaten Konawe
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 14 desa
6 kelurahan

Abuki kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Konawe, Sulawesi Tenggara, Indonesia.