Abepura, Jayapura

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Abepura
—  Distrik  —
Negara  Indonesia
Propinsi Papua
Kota Jayapura
Pemerentahan
 - Kepala distrik -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Kampung/kelurahan 3 desa
3 kelurahan

Abepura kuwe salah siji Distrik nang kota Jayapura, propinsi Papua, Indonesia.[1]

Referensi[sunting | besut sumber]