Abang, Karangasem

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Abang
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Bali
Kabupaten Karangasem
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Desa/kelurahan 13 desa
- kelurahan

Abang kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Karangasem, Bali, Indonesia.