Wedang

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Werna-Werna Wedang Jawa[sunting | besut sumber]

Nang kene klebu uga penganan sing akeh duduhe karo werna-werna suguhan es.