Es campur

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Es campur kuwe jane pada baen karo es uwoh. Isine antarane yakuwe: klapa enom, bléwah, melon lyy tur cokan ditambaih tape uga durèn.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.