Waduk Cacaban

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Pambuka[sunting | besut sumber]

Waduk Cacaban kuwe salah siji waduk sing dibangun bar Indonesia merdeka dadi konstruksine kuwe dudu konstruksi landa. Waduk iye rampung dibangun taun 1952, lokasine nang desa Karanganyar, kecamatan Kedungbanteng, kuwe kira-kira 4 km sekang kota Slawi ming arah wetan.

Nang tengah-tengah waduk kiye ana pulo.



Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

mBalik ming: Panganan lan Plesiran Tegal