Upl mpa unsoed

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Logo UPL MPA Unsoed
UPL MPA UNSOED
Unit Pandu Lingkungan Mahasiswa Pencinta Alam"
Didirikan 1979
Jenis Aktivitas alam bebas
Ketua Doso Hidayatullah
Lokasi Purwokerto, Indonesia
Situs resmi www.uplmpa.unsoed.ac.id
Ekspedisi Soedirman IV UPL MPA UNSOED Mt.Kilimanjaro Tanzania

UPL MPA Unsoed (Unit Pandu Lingkungan Mahasiswa Pencinta Alam Universitas Jenderal Soedirman) kue organisasi sing bergerak nang kegiatan alam bebas. UPL M{A Unsoed nduwe sekretariat nang Purwokerto. UPL MPA Unsoed lair taun 1979.


Divisi[sunting | besut sumber]


Lihat pula[sunting | besut sumber]

Pranala luar[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.