Organisasi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

== Prakata == Organisasi kuwe wadah kanggo sekelompok wong sing nganakna bekerja sama kanggo mencapai tujuan tinentu.

Jenis-Jenis[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

mBalik ming: Kaca Utama