Organisasi

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

== Prakata == Organisasi kuwe wadah kanggo sekelompok wong sing nganakna bekerja sama kanggo mencapai tujuan tinentu.

Jenis-Jenis[sunting | Owah sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.

mBalik ming: Kaca Utama