Tunjungan, Tunjungan, Blora

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Tunjungan
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Blora
Kecamatan Tunjungan
Kodepos 58252
Wewengkon -
Pedunung -
Kepadhetan -

Tunjungan kuwe desa nang kecamatan Tunjungan, Blora, Jawa Tengah, Indonesia.