Tenczynek

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tenczynek
Country Cithakan:POL
Voivodeship Lesser Poland
County Kraków County
Gmina Gmina Krzeszowice
Populasi
  (2006)
 • Total Cithakan:Replace
Zona waktu UTC+1 (CET)
 • Musim panas (DST) UTC+2 (CEST)
Postal code
32-067
Kode area telepon +48 12
Car plates KRA

Tenczynek kuwe salah siji kota cilik nang sisi Kidul-Wetan Polandia.

Data Liyane[sunting | besut sumber]

  • Luas kota: 9,3 km²
  • Penduduk: 3550 jiwa (taun 2009)