Taman Nasional

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Prakata[sunting | besut sumber]

Taman nasional kuwe wilayah sing dilindungi pemerentah utawa lembaga tinentu nggo ngindari kerusakan karo polusi.

Sejarah[sunting | besut sumber]

Taman Nasional nang Indonesia[sunting | besut sumber]