Taman Nasional Way Kambas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

way kambas emang apik tenan,opo maneh wong-wong sing ono kono iku rameh tur sumeh,opomergo ono kono akeh wong ngapak yo.... Nangging aku seneng ono kono, tapi apik maneh kito biso disediaake panginepan sing murah ono sak jerone PLG.Dadi ora usah adoh-adoh maneh yen pengin ndelok Mbah Gede. Eh Pakde yen arep golek mani gajah ono ngendi?