Taman Nasional Komodo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Prakata[sunting | besut sumber]

Taman Nasional Komodo kuwe anane nang antara propinsi Nusa Tenggara Timur karo Nusa Tenggara Barat. Ana 3 pulau gedhe sing dadi kawasan taman nasional kiye yakuwe pulau Komodo, Rinca, karo Padar

Taman nasional kiye dibangun nggo ngelindungi komodo termasuk habitat uripe komodo.

Pranala Jaba[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.