Soeharto

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Presiden RI Jend. Purn. Soeharto

Jend. Purn. Soeharto kuwe presiden kaping loro Indonesia. Dheweke ngganti Presiden Soekarno.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.