Soeharto

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Presiden RI Jend. Purn. Soeharto

Jend. Purn. Soeharto kuwe presiden kaping loro Indonesia. Dheweke ngganti Presiden Soekarno.