DPR

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti


Dewan Perwakilan Rakyat Republik Indonesia atau kadang disebut Dewan Perwakilan Rakyat (disingkatDPR-RI atau DPR) iku salah saiji lembaga tinggi negara nang sistem ketatanegaraan Indonesia sing njadi lembaga perwakilan rakyat. DPR sekang anggota partai politik peserta pemilihan umum sing dipilih sekang pemilihan umum.

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.