Quater

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Zaman Quarter kuwe anane siktar 1,7 juta taun gemiyen ngantek jaman siki. Jaman kiye dibagi 2 bagian ialah: Pleistocen karo Kala Helocen.


Wiki letter w.svg

Artikel kiyé ésih tulisan rintisan. Mangga mélu ngembangna dadi tulisan sing wutuh.


mBalik ming:

Prasejarah ; Kurun Wektu Geologis