Quater

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

Zaman Quarter kuwe anane siktar 1,7 juta taun gemiyen ngantek jaman siki. Jaman kiye dibagi 2 bagian ialah: Pleistocen karo Kala Helocen.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.


mBalik ming:

Prasejarah ; Kurun Wektu Geologis