Pleistocen

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Jaman Pleistosen kiye iklim bumi lewih anget. Manusia purba jawa sing jenenge Homo Erectus (ganu diarani Pithecanthropus Erectus) dicipta jaman Plistosen kiye. Flora karo fauna sing urip nang jaman Plistosen kiye wis padha karo sing urip nang jaman siki.


Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.


mBalik ming:

Prasejarah ; Kurun Wektu Geologis