Parembugan:Serat Jayabaya

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

matur nuwun pak Jimmy.. sedoyo tulisan wonten WIKIPEDIA saget sabyantu dumateng poro sederek ingkang purun mangertosi.. lan nguru2 warisan leluhur ipun.