Parembugan:Kaca Utama

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Is there anyone who wants to be the official press contact for this language, in the odd case anyone from the press wants to talk to a contributor to this project? If so, contact me at en:user:zanimum. -- Zanimum 18:55, 29 March 2006 (UTC)

I've sent the answer to your en: talk page. Slamet Serayu 06:56, 18 April 2006 (UTC)

Special thanks to User:Harvzsf [1] as Wikipedia map-bms developer, kesuwun juga kanggo kang Revo Arkagiri utawa Meurlsault2004 atas segala konsultasinya.

And thankyou very much for my supporter: Aphaia [2], Chamdarae [3], Minh Nguyễn [4] etc. Slamet Serayu 09:51, 18 April 2006 (UTC)


Pindah halaman ?[besut sumber]

Kiyé yan judul kaca iki dipindhah nang Kaca Utama? Sebabé halaman utama iku basa Indonesia. Meursault2004 18:20, 30 April 2006 (UTC)

  • Setuju, ning primen carane nyong ora paham (jane wedhi ngrusak maning).- Slamet Serayu 05:25, 1 May 2006 (UTC)

Congrats and some request for help[besut sumber]

Congrats for launching MAP-BMS WP and sorry I was not much help. It is nice to see this Wikipedia has already over 500 articles (Do you have a milestone page? Someday it will be your pleasure to read such).

I ask a sysop a help to fix a link on footer. Please modify two mediawiki messages as follows;

It is a sort of must-know for all visitors and editors from the Wikimedia Foundation. Thank you for your help in advance and MAP-BMS may grow and grow ;) --Aphaia 04:41, 9 July 2006 (UTC)

Congrats for 1000 articles[besut sumber]

  • Nyong ngucapaken selamat, map bms ngancik 1000 artikel. Tambah maju maning ya ... --tedi 04:32, 18 September 2006 (UTC)

kEbEk[besut sumber]

Wuih jyan, jebulané wis bérés Wikipédia gawéané Kang SS (Slamet Serayu)... Lawas kayong ora krungu grengsengé, cempuleké isiné ya wis kebek... Slamet kang Slamet (wagu ya basané), Slamet kang Serayu... Muga2 Wiki kiyé migunané tumrap inyong lan sedulur2 mBanyumas khususé... wis dhisit lah, mbok dadi malah kedawan dagang...

Kepareng...Wied 05:01, 5 October 2006 (UTC)

Lebih baik[besut sumber]

disisipi __NOTOC__ agar tidak muncul TOC di halaman utama. --87.162.51.192 01:34, 10 December 2006 (UTC)

Chris John[besut sumber]

Artikel Chris John langka yah ning wiki mbanyumasan iki. Sayang yah, padahal deweke tumbuh ning banjarnegara... saumpama aku iso, yo wis tak terjemahke saka wiki basa indonesia dadi bnayumasan... sopo sing iso?--202.70.61.1 02:13, 14 Januari 2009 (UTC)

Siki artikel Chris John wis ana, kang. Salam, Naval Scene 29 Oktober 2011 14.52 (UTC)

articles[besut sumber]

Hello, occitan (aka langue d'oc) has now over 20000 (and not 100+) articles. Would you be kind to update the figures? Thanks in advance, --Jfblanc 14:23, 25 November 2009 (UTC)

Jebulé pancen ora ke urus.?[besut sumber]

Jagongané dhéwék jebulé ora ke urus melasi temen ya.. Wikipédiya basa banyumasan.! Apa perlu degawékna lomba artikel basa banyumasan kaya duweké basa jawa sing lagi nganakna Papat Limpad.Empu 13:01, 19 Maret 2011 (UTC)

Mulane mayuh diurusi...Kiye artikel dhasar baen esih akeh sing abang pranalane. Mbok ditulungi nggawe artikel rintisan sekang daftar artikel dhasar kiye. StefanusRA 19:13, 19 Maret 2011 (UTC)
Kiye Kaca ngarep ora diganti jane bosen kiye terus. Angger pen ngrewangi mengkene bae kiyeMurbaut (geguneman) 25 Mei 2016 08.59 (UTC)

Aksara Carakane nangndhi[besut sumber]

ditambahke aksara carakan ngarepe ta.

Sugeng teka nang Wikipedia[besut sumber]

Enyong krasa lucu bae, salam pambukane kaca utama sing moni "Sugeng teka nang Wikipedia". Kayonge tah lewih maen dong diganti dadi "Sugeng rawuh", soale "Sugeng teka" kesane kalimat sing njelasna wong sing arane Sugeng lagi teka hahahahaha mbuhlah... Igho (rembugan) 12 Maret 2017 21.27 (UTC)