Naraguna:Meursault2004

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Informasi Babel Panganggo
jv-N Naraguna iki panutur ibu basa Jawa.
id-4 Pengguna ini memiliki pengetahuan mendekati penutur asli bahasa Indonesia.
nl-3 Deze gebruiker heeft gevorderde kennis van het Nederlands.
fr-2 Cet utilisateur dispose de connaissances intermédiaires en français.
en-3 This user has advanced knowledge of English.
ban-2 Sang anganggé puniki medué kawikanan nengahin basa Bali.
de-1 Dieser Benutzer beherrscht Deutsch auf grundlegendem Niveau.
af-1 Hierdie gebruiker het basiese kennis van Afrikaans.
Panganggo miturut basa
Gambar kula ...

Jeneng Kula: Revo Arka Giri Soekatno, kula kancane kang Slamet Serayu.

Siki inyong agi nggarap disertasi nggo nang Universitas Leiden, Belanda. Bidangku kuwe linguistik, sastra karo filologi. Spesialisasi kula ialah Sastra Jawa Kuna.

Inyong paling demen karo elmu-elmu linguistik, aksara, basa, sastra, sejarah, filsafat karo agama.

Inyong Administrator/Pengurus nang Wikipedia Basa Indonesia, Wikipedia basa Jawa karo liya-liyane.

Kesuwun, Kang Revo / Meursault2004 10:18, 28 March 2006 (UTC)

Liya-liya[sunting | besut sumber]