Parembugan:Basa Inggris

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

nang ngapa desa kedungreja pembangunane lambat banget ya contone grumbul tegalanak dalane urun di aspal meh lebaran koh apa luraeh ora isin ya 10_08-2008