Parembugan:Basa Inggris

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Jump to navigation Jump to search

nang ngapa desa kedungreja pembangunane lambat banget ya contone grumbul tegalanak dalane urun di aspal meh lebaran koh apa luraeh ora isin ya 10_08-2008