Paningkaban, Gumelar, Banyumas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Tegal, Purwokerto, Purbalingga, Cirebon karo Jawa Serang/Banten lor.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Paningkaban
—  Desa  —
Negara  Indonesia
Propinsi Jawa Tengah
Kabupaten Banyumas
Kecamatan Gumelar
Wewengkon -
Pedunung -
Kepadhetan -

Paningkaban kuwe salah siji desa nang kecamatan Gumelar, Banyumas, Jawa Tengah, Indonesia Desa Kye kwe desa sing berpotensi tambang emase.