Panganggo:Arifys

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Statistik Stat  A: 13.284 |  H: 27.290 |  S: 210.147 |  D: 8,56 |  Crystal Clear app Login Manager.png 8.903 |  Pengurus  2 |  Crystal Clear device cdrom unmount.png 487 |  Pemungutan suara Voting  P |  Pengurus P |  Permohonan pendapat PP |  Warung Kopi WK | DK | FAQ | ZINE stabil

?
Crystal personal.png
(Hubungi saya!) ArifysSymbol mars.svg
dari Jakarta

CEO Di T-REX™

jv-3 Panganggé puniki gadhah kawruh inggil basa Jawa.
en-3 This user is able to contribute with an advanced level of English.


Wikipedia.png Panganggo iki duwe niat apik nang wikipedia. Ingetna Angger panganggo iki lakokna kesalahan.


Daftar Kaca Penting[sunting | besut sumber]

Unggah file Deleng
Statistik Wikipedia Basa Banyumas 
Deleng
Navigation 
Sidebar