Museum BRI Purwokerto

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Museum kiye anane nang Jalan Jenderal Soedirman Purwokerto, isine antarane sejarah perbankan Bank Rakyat Indonesia wiwit awal dibangun ngantek jaman siki.

Uga ana koleksi mata uang jaman kuna molai jaman Kerajaan Majapahit gemiyen ning siki wis ora payu. Satuan Mata Uang jaman Kerajaan Majapahit jenenge Kepeng.Museum kiye pancen apik lan isine menarik tapi langka wong sing maring ngene.




Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.