Béda antarané révisi "Philip Jaisohn"

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gedhéné ora owah ,  2 taun kepungkur
c
kosmetik
c (Bot: Migrating 3 interwiki links, now provided by Wikidata on d:Q319934)
c (kosmetik)
 
[[FileGambar:Young Philip Jaisohn.jpg|thumbjmpl|200px|Philip Jaisohn, 1884]]
'''Philip Jaisohn''' lan '''Seo Jae-pil'''([[Korea]]:서재필, [[Mandarin]]:徐載弼, {{lairseda||7|1|1864||5|1|1951}}) kuwe aktivis perlawanan lan Politisi , wartawan, ilmuwan, prajurit [[Korea Selatan]]. nickname iki '''Songjae'''(송재; 松齋) lan '''Ssang-gyeong'''(쌍경; 雙慶), [[Cina]] name iki '''Yun-kyong'''(윤경; 允卿).
 
taun 1897, piyambakipun ngedegaken saka [[Club sawijining]](독립협회, 獨立協會) lan [[Club Sepuluh ewu wong]](만민공동회, 萬民共同會), kawitan NGO Korea Selatan lan ngedegaken saka newspaper kawitan [[News sawijining]](독립신문, 獨立新問).
 
== Pranala jaba ==
* [http://world.kbs.co.kr/english/program/program_koreanstory_detail.htm?No=32295 Seo Jae-pil, Pioneer of Enlightenment for Independence] KBS (English)
* [http://www.koreatimes.co.kr/www/news/nation/2012/07/363_101797.html (20) Seo Jae-pil: pioneering reformer, independence fighter] koreatimes 2011.12.28 (English)
[[Kategori:aktivis perlawanan]]
[[Kategori:Politisi]]
[[Kategori:pendidik]]
[[Kategori:wartawan]]
[[Kategori:ilmuwan]]

Menu navigasi