1864

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Taun: 1859 1860 1861 1862 1863 1864 1865 1866 1867 1868 1869
Dasawarsa: 1850-an  1860-an  1870-an
Abad: kaping-18  kaping-19  kaping-20
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1864 Masehi neng kalendher Gregorian.


Prastawa[sunting | besut sumber]

Kelairan[sunting | besut sumber]

Seda[sunting | besut sumber]