Margono Sukarjo

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Prof. Dr. Margono Soekarjo (Sokaraja, Banyumas, 29 Maret 1897 — Jakarta, 1970 ning dipindah maring Keboetoeh, Sokaraja. Banyumas) yakuwe ahli bedah lulusan Amsterdam University taun 1927. Penghargaan tertinggi sing dianugrahaken pemerintah Indonesia yakuwe Pisau Bedah Emas. Jeneng beliau diabadikan dadi jeneng Omah sakit nang Purwokerto, yakuwe RS Prof. Dr. Margono Soekarjo.

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

mBalik ming: Tokoh