Legenda, Mitos lyy Jawa

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Umum[sunting | besut sumber]

Banten[sunting | besut sumber]

Jawa Barat[sunting | besut sumber]

Jakarta[sunting | besut sumber]

Banyumasan[sunting | besut sumber]

     candi borobudur

Jawa Tengah[sunting | besut sumber]

Yogyakarta[sunting | besut sumber]

Jawa Timur[sunting | besut sumber]

Madura[sunting | besut sumber]


Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.