Kuala Mandor-B, Kubu Raya

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
(Dialihna sekang Kuala Mandor B, Kubu Raya)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kuala Mandor-B
—  Kecamatan  —
Negara  Indonesia
Propinsi Kalimantan Barat
Kabupaten Kubu Raya
Pemerentahan
 - Jeneng Camat -
Wewengkon - km²
Masalah skrip: Modhul "WikidataIB" ora ana. - jiwa/km²
Desa/kelurahan 5 desa
- kelurahan

Kuala Mandor-B kuwe salah siji kecamatan nang kabupaten Kubu Raya, Kalimantan Barat, Indonesia.


Cithakan:Kuala Mandor-B, Kubu Raya Cithakan:Kabupaten Kubu Raya