Komunetmas

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Logo Komunetmas

Prakata[sunting | besut sumber]

Komunitas Internet Banyumasan (Komunetmas) kuwe paguyuban kanggo aktivis-aktivis internet sekang wilayah Banyumasan. Paguyuban kiye anggotane akeh pisan lan sangat cair, bisa perorangan bisa uga sekang milis-milis Banyumasan. Paguyuban kiye ora nduwe struktur organisasi sing baku.

Fungsi utama paguyuban kiye kanggo nambah peseduluran, merga anggotane umume saling urung kenal sedurunge uga kanggo tetep ngelestarikna budaya Banyumasan utamane basane.

Istilah-Istilah nang Komunetmas[sunting | besut sumber]

Akeh istilah-istilah khusus sing dienggo nang paguyuban komunetmas kiye antarane:

Deleng Uga[sunting | besut sumber]



Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

mBalik ming: Paguyuban Banyumasan