Końskowola

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti
POL gmina Końskowola COA.svg
KurówPoland.png

Końskowola (AFI : [kɔɲskɔ'vɔla]) ialah salah siji kota cilik nang sisi tenggara Polandia, tegesé antara Puławy karo Kurów, nang sisi kali Kurówka.

Data Liyane[sunting | besut sumber]

  • Luas kota : 9,81 km²
  • Penduduk : 2 188 jiwa (taun 2004)
Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.