Kurów

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Herb Kurowa.png

Kurów ialah salah siji kota cilik nang sisi tenggara Polandia, tegesé antara Puławy karo Lublin, nang sisi kali Kurówka. Kota kiye ialah pusat perdagangan bahan penganan nang daerah sekitar kuwe, juga penghasil produk-produk industri kulit karo bulu.

Data Liyane[sunting | besut sumber]

  • Luas kota: 11,3 km²
  • Penduduk: 2811 jiwa (taun 2005)
Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.

Link titleJLHDEDEEWH