Keuskupan Agung Makassar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Keuskupan Agung Makassar kuwe tahta metropolitan sekang loro keuskupan sufragan nang sekitare yaiku keuskupan Amboina, lan Keuskupan Manado.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.