Keuskupan Agung Makassar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Keuskupan Agung Makassar kuwe tahta metropolitan sekang loro keuskupan sufragan nang sekitare yaiku keuskupan Amboina, lan Keuskupan Manado.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]

Wiki letter w.svg

Artikel kiye esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.