Menyang kontèn

Keuskupan Agung Makassar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.

Keuskupan Agung Makassar kuwe tahta metropolitan sekang loro keuskupan sufragan nang sekitare yaiku keuskupan Amboina, lan Keuskupan Manado.

Pranala jaba[sunting | besut sumber]