Daftar keuskupan nang Indonesia

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Kaca iki isine daftar jeneng 37 Keuskupan se-Indonesia sing dikelompokna dadi 10 Provinsi Gerejawi/Keuskupan Agung ditambah siji Keuskupan Ordinariat Militer lan Uskup kepalane.

Peta keuskupan ing Indonesia

Regio Sumatra[sunting | besut sumber]

Regio Jawa[sunting | besut sumber]

Regio Nusa Tenggara[sunting | besut sumber]

Regio Kalimantan[sunting | besut sumber]

Regio MAM[sunting | besut sumber]

Regio Papua[sunting | besut sumber]

Pranala jaba[sunting | besut sumber]