Kepala Negara

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Mlumpat maring: navigasi, goleti

Kepala Negara kuwe pimpinan paling tinggi nang negara ning ora mesthi duwe kekuasaan pemerentahan. Kepala negara sing ora duwe kekuasaan pemerentahan kuwe jenenge kepala negara simbolis sing duwe gelar beda-beda nang sesuai bentuk negarane. Umume kepala negara dienggo nang negara-negara Kerajaan ning ana juga nang negara Republik.

Kepala Negara Kerajaan/Monarki[sunting | besut sumber]

Kepala Negara Republik[sunting | besut sumber]

Kepala Negara Liyane[sunting | besut sumber]



Wiki letter w.svg

Artikel kiye, esih tulisan rintisan. Mangga melu ngembangna dadi tulisan sing lengkap.