Kawunganten, Cilacap

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
(Dialihna sekang Kecamatan Kawunganten)
Mlumpat maring: navigasi, goleti
Kecamatan Kawunganten
Kabupaten
Kabupaten Cilacap
Camat
---
Luas
---
Penduduk
---
Desa/Kelurahan

Kecamatan Kawunganten kuwe salah siji kecamatan neng kabupaten Cilacap.

Geografis[sunting | besut sumber]

Desa-Desa[sunting | besut sumber]

  1. Kawunganten Lor
  2. Kawunganten Kidul
  3. Kalijeruk
  4. Sarwodadi
  5. Cikedondong
  6. Kampunglaut
  7. Ujungmanik
  8. Kubangkangkung
  9. Kedungwadas
  10. Bojong
  11. Mentasan
  12. Sidaurip
  13. Bringkeng
  14. Grugu
  15. Babakan

Penduduk[sunting | besut sumber]

Ekonomi Sosial[sunting | besut sumber]

Liyane[sunting | besut sumber]


mBalik ming: Kabupaten Cilacap