Kecamatan Karanganyar

Sekang Wikipedia, Ensiklopedia Bebas sing nganggo Basa Banyumasan: dhialek Banyumas, Purbalingga, Tegal lan Purwokerto.
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Kecamatan Karanganyar teyeng mengacu maring hal-hal nang ngisor kiyé:

Jawa Tengah[sunting | besut sumber]

Jawa Timur[sunting | besut sumber]

Deleng uga[sunting | besut sumber]